Monday, March 19, 2007

Chec surpriza


Ce folosim:
150g masline(negre si/sau verzi)
1 bucata ardei capia rosu
100 g cascaval tare
alte umpluturi la alegere: sunca, ciuperci, verdeata
4 oua
150-200 g faina
4 linguri ulei
150ml lapte
1 plic praf de copt
sare, piper
Cum procedam:
Se amesteca intr-un castron faina, praful de copt si un pic de sare si apoi se adauga ouale si laptele, amestecind. Se pune si uleiul si apoi maslinele, ardeiul, cascavalul sau orice altceva taiat in cubulete nu foarte mici. Se amesteca toate ingredintele si se sareaza si pipereaza. Se tapeteaza o tava de chec cu unt si faina sau se pune hartie de copt unsa cu ulei si se da la cuptor timp de o ora aproximativ. Se incearca cu o scobitoare in mijlocul checului si daca iese curata este copt. Se scoate caldut din tava si se taie in felii cand este rece. Este un aperitiv perfect sau se poate da ca 'desert', la caterinca. Pofta maxima!

2 comments:

Anonymous said...

★AlinA Best wishes for you? … :)!

Anonymous said...

Nice si gustos blog. Te pup si felicitari pentru blog. Apropos am si eu un blog unde postez zilnic retete de mancare: http://printzesa.wordpress.com